Firmaturer 2017/2018


Vårt konsept passar spesielt godt til firma som vil kombinera jobbmøter med aktivitetar. Lenger ned i teksten er døme på arrangement frå 4 timer til 2 dager.

Begrepet HIDE AWAY passar godt på vår stad.

Sjøbua ligg for seg sjølv ute på eit nes, i Kvamsvågen nord for Alversund.

Informasjon


Den enklaste og kjekkaste måten å komme til oss på er med båt. Ditt firma vil ha staden for dykk sjølve, ingen andre firma er her samstundes med dykk.

Vi har møterom for ca. 20 personar med prosjektor, lerret og flippover. Her får de ha møtet dykkar i fredelige omgjevnader. På dagar med fint ver kan møter holdast utanomhus om de vil. Vi har fleire flotte uteplassar med fjordutsikt på området.

Dette er eit landlig og naturskjønnt område som egnar seg svært godt for kajakk padling med sin flotte natur: smale sund, øyer og viker, små sandstrender og rikt fugleliv.

Me har hovudvekt på guida fjordpadling eller padlekurs. Det er og muligheter for aktivitetar som fiske, trekke krabbeteiner, skyting med pil og bue og lagkonkurransar i villmarka.

Me kan også henta inn lokale trubadurar som set ein ekstra spiss på stemninga ved bålplassen eller i Lavoen! Kva med kokkekamp ved Grillen!

Eksempel på firmatur vi kan arrangere:2 DAGER.

EIT EKSTRA KJEKT NYBEGYNNARKURS I HAVKAJAKK FOR GRUPPER, MED FOKUS PÅ DET LILLE EKSTRA!

Kursdato: på forespørsel.

Dette kurset innholder i tillegg til 2 dagers nybegynnerkurs havkajakk også: Opphold på ein unik eigendom ved sjøen. Bade i vedfyrt stamp etter kajakkøkta er sjelebot! Grillkveld, der vi bla. koker krabbe og blåskjell på bål Stemning i kongelavoen

Har de ynskje om andre ting ,så kontakt oss og me prøver å få det til!

De er ekslusivt våre einaste gjester under kurset. Så det er lagbygging berre å vera her!

Me overnatter i den stemningsfulle kongelavoen der senger og vegger er kledd med reinsdyrskinn.

Vil du fiske kan du kaste sluken uti frå kaien eller ta deg ein fisketur med båten vår. Me kan også trekke krabbeteiner.

Oppmøte i Alversund dag 1 kl. 09.00 for todagers padlekurs der vi lærer teknikk, litt sikkerhet, og legg vekt på turpadling. Har noen lyst å komme før, er de velkommen ut kvelden før! inkludert:

Nybegynnerkurs i havpadling Våttkort Kost og losji (lunsj og grilling dag 1, frokost og lunsj dag 2. Gruppestørrelse 6-8 personer. (Har de andre gruppestørrelser , kontakt oss på mail)

Kontakt : Mads@vaattogvilt.no eller mobiltelefon 91374995

mads@vaattogvilt.noStad: Alversund

Pris: kr 5400 per. Person.

1 DAG.

MØTE PÅ FORMIDDAGEN. PADLETUR MED INTROKURS PÅ ETTERMIDDAGEN.

For ein perfekt utnytting av dagen.! Me har prosjektor og trådløst nett. Møter kan haldast ute eller inne alt etter vær og forgodtbefinnende. inkluderer kaffe frukt og lunsj. samt padleinstruksjon og alt utstyr til padling. frå kr 2750 pp.

ETTERMIDDAG/KVELD INTROKURS CA 4 TIMER + . Ypperlig kurs for bedriftsgrupper som sliter litt med tida. Dette kurset rekker de fint etter jobben. Ta kontakt for dato.

Våttkort inkludert. Me legger opp til å gjere eit ”vanlig” introkurs fyrst. Deretter padler me på ein liten tur og praktiserer padleteknikken og nyter naturen.

Etterpå serveres lett mat i grillen vår for dei som har tid.

Pris kr 1385,- pp

FLEIR DAGERS KAJKKTURER MED OVERNATTING I TELT Sjå menyen fjordturer ! eller kontakt oss om ynskjer.

Tips til utstyr deltakarane bør ta med seg: Vind-/regnjakke, ull-/superundertøy, sko som tåler å bli våte (joggesko,støvler), drikkeflaske, matpakke. Valgfritt: solbriller, caps, handkle

Betaling: Forhåndsbetaling til kontonr. 9581 05 22977 Vått og Vilt (husk kvittering og merk betalingen padlekurs og dato).

Alternativt betal kontant når de kjem. Møteplass: Me møter på kaien til Fosse bruk AS om ikkje anna er avtalt. Her det er parkering.

Sjå meir padlebilder på vår facebookside og instagram.

BÅTTUR OG KAJAKKPADLING

Vi henter dere med båt ved kai i Bergen sentrum . Det er mogleg å fiske frå båten for dei som ynsker det. Vi går i land på ein egna plass i skjærgården.

Her har me laga klart for aktivitetar som: Kajakkpadling, teambuilding/leikaktivitetar og kanskje for ein gåtur i område. Under aktivitetane kan me å dela dykk inn i ulike lag. Så rulerer lagene på dei ulike aktivitetane. Det kan og vere kjekt å vere med å trekkje krabbeteiner..

Midt på dagen serverer me lunsj frå grillen. Inklusive salat og vegetarmat. Og sjølvsagt koker me sjølvfanga krabbe og blåskjell på bålet.

Retur til Bergen med båt går ca 16.00 frå Lindås. (me kan ta ein liten sightseeing i alversundområdet om de ønsker det) Då er me i Bergen mellom 17.00 og 18.00)

Pris på heile pakka kr 78000,- for 35-40 personar.

Håper dette kan gje meirsmak. Spør oss om de har andre ynskjer.

Me kjem til å stå på for at de skal få ein alle tiders dag!

Prøv fiskelukka med lokalkjent fiskar

Me samarbeider med båten WELLER med kaptein og eigar Inge Hatlebrekke, og tilbyr våre gjestar båtturar.

Denne båten er ein båt med sjel, maritim og koseleg innreia. Han er 43 fot lang og har bysse, salong, køyeplass for seks, sittegrupper på dekk og inne. Weller kan ta med grupper på inntil 12 personer på guida fisketur i fjordane. Lunch inkludert på dagsturar. Båten har plass til kajakker slik at ein kan kombinera kajakk med fiske. Me kan også hjelpa til med å kontakte annan lokalkjent fiskar som kan ta mindre grupper med på fisketur.

VINTER:

TRUGETUR PÅ MJØLFJELL

Inkludert: Truger lett servering lagktivitetar Giude

Alle kan vere med på denne turen, uansett forkunnskap. Gjester som aldri har vore i snøen før, kan saman med nordmenn som er fødde med ski på beina få ein frisk og snørik opplevelse i flott natur. Me møter dykk på Mjølfjell stasjon, og tar dykk med på ein lett trugetur i flott fjellskogterreng.

Etter trugeturen tar me ein pust i bakken ved leiren vår. Her har me bål, lett matservering og varm drikke. Dei som vil kan sitte inne i lavvoen og nyte varmen og stemningen her. Når me har fått i oss litt mat, arrangerer me nokre lagaktivivteter/ leikar.

Viktig: Deltakarane må vere kledd for vinterfjellet. Hugs lue og votter og varme sko (fjellstøvler eller vinterstøvletter)

Tog frå Voss 09.58 Ankomst Mjølfjell 1029 Reisetid 31 min

Tog frå Mjølfjell 15.15 ankomst Voss 15.45 Reisetid 30 min Varighet 4,5 time

Pris kr 750,- pr pers

Påmelding grupper på min 10 personer. Me kan laga turen etter dykkar ynskje.

Togbiletter kjem i tillegg.

+47-91374995